یکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

روابط عمومی:

برگزاری آیین بزرگداشت روز معلم و استاد در دانشگاه شهرکرد

همزمان با ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری (ره) و روز معلم، آیین بزرگداشت مقام معلم و استاد، در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٢ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ٠:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه ۱۲ اردیبهشت۱۳۹۶ مصادف با سالروز شهادت آیت الله مرتضی مطهری و به مناسبت روز معلم، آیین بزرگداشت مقام معلم و استاد، با حضور شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم  رهبری در دانشگاه، هیات رییسه، اساتید ،کارمندان و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

رییس دانشگاه شهرکرد طی سخنانی در این آیین، با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره شهید آیت الله مطهری گفت: دانشگاه ها باید به سمت کار آفرینی بروند و اکو سیستم کار آفرینی باید تشکیل بشود که در این راستا دانشگاه شهرکرد ۳ کار تاسیس  مرکز کارآفرینی، ایجاد مرکز آپا و کشت گیاهان دارویی و گل محمدی در دانشگاه را انجام داده است.

دکتر شامحمدی در ادامه تولید سرانه مقاله دانشگاه شهرکرد در سال ۱۳۹۵ را ۵۶/۳ عنوان کرد و گفت : این به همت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی محقق شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش یکی از افتخارات سال گذشته را ارتقا دانشگاه شهرکرد به رتبه ۲۶ در میان۷۴ دانشگاه جامع کشور بیان کرد.

حجت الاسلام سعید صفی نیز در این برنامه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، به بیان روایتی از امام علی (ع) پرداخت و گفت: علم سلطان است، مایه اقتدار است و کسی که به آن دست یابد می توانند اقتدار خود را به رخ دیگران بکشاند و کسی که به آن دست پیدا نکند  ناتوان خواهد بود.

ایشان علم را وسیله پیشرفت دانست و دانشگاه ها را مهمترین مرکز در نظام اسلامی جهت تربیت نیرو های جوان و انقلابی دانست و گفت: مدیران آینده کشور در دانشگاه ها تربیت می شوند و آینده کشور به دست کسانی است که در دانشگاه ها به تحصیل مشغولند و اگر مدیران خوبی تربیت نشوند آینده کشور به خطر می افتد.

گفتنی است: در پایان این برنامه، از اعضای هیأت علمی دانشگاه شهرکرد که در سال ۱۳۹۵به رتبه استادی و دانشیاری  ارتقا پیدا کرده بودند و همچنین منتخبین ایثارگرو آموزشی با اهدا لوح و هدیه تجلیل شد

گفتنی است: ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) در سال ۱۳۵۸، روز معلم و آغاز هفته بزرگداشت مقام معلم است