چهارشنبه ٢٦ مهر ١٣٩٦

نشست صمیمی رییس دانشگاه شهرکرد با ایثارگران دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد طی نشستی صمیمی مشکلات ایثارگران این دانشگاه رابررسی کرد و از آنها تجلیل نمود.

تاریخ انتشار: ١٩ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ٨:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 17 اردیبهشت1396 نشست صمیمی دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از کارمندان ایثارگر دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

رییس دانشگاه شهرکرد در این نشست صمیمی احترام و تجلیل از ایثارگران شاغل در دانشگاه را از اهم وظایف مسولین این دانشگاه برشمرد و گفت همواره مدیون زحمات جامعه ی ایثارگران دانشگاه هستیم و به آنها خسته نباشید می گوییم.

می باشد.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه انقلابی بودن و قیام فی سبیل الله را وظیفه همیشگی مردم برشمرد و گفت: همان طورکه ایثارگران مایه سعادت و آسودگی مردم امروز هستند، تجلیل و قدردانی از رشادت های آنها بسیار ضروری است.

گفتنی است در پایان این نشست از کلیه ایثارگران حاضر در جلسه با اهداء لوح تقدیر و هدیه تجلیل شد.