یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

بیانیه رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حملات تروریستی تهران

رییس دانشگاه شهرکرد در بیانیه ای حملات تروریستی تهران را محکوم و شهادت جمعی از هموطنان بی گناه در این حملات را تبریک و تسلیت گفت و برای آسیب دیدگان و مجروحان این حملات تروریستی آرزوی سلامتی و بهبودی کرد.

تاریخ انتشار: ٢٠ خرداد ١٣٩٦ ساعت ١٥:٢٨

به گزارش روابط عمومی داانشگاه شهرکرد، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد روز شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ با صدور بیانیه‏ای حملات  تروریستی تهران را  محکوم  و شهادت جمعی از هموطنان بی گناه   در این حملات  را تبریک و تسلیت گفت و  برای آسیب دیدگان و  مجروحان این  حملات تروریستی آرزوی سلامتی  و بهبودی کرد. متن این پیام به این شرح است:

بسم رب الشهدا والصدیقین

حملات تروریستی تهران و شهید و زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیز روزه دار در حرم مطهر امام راحل(ره) و مجلس شورای اسلامی،  دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد را مانند سایر آحاد ملت شریف ایران متأثر و داغدار نمود. این حوادث مذبوحانه تروریستی تلاش کور دشمن برای ضربه زدن به امنیت ایران اسلامی بود.

ما دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در راه تحقق آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمامی قدرت و اقتدار ایستادگی می‌کنیم و تروریسم را نه تنها در تهران بلکه در هرجای دنیا محکوم می نماییم و اعلام‏ می‏داریم، در مقابل حرکات مذبوحانه‌ تروریستی از اهدف مقدس خود برای تعالی ایران اسلامی دست نخواهیم کشید.

اینجانب به نمایندگی از  تمامی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد، صمیمانه به خانواده های عزیز شهیدان این حملات تروریستی، تسلیت عرض نموده، برای آنان صبر جمیل و برای شهدا علو درجات و  برای آسیب دیدگان و  مجروحان  این حملات تروریستی بهبودی و عافیت از درگاه خداوند منان آرزومندم.