پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

آغاز دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد

، دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران به همت دانشگاه شهرکرد و انجمن هیدرولوژی ایران ، روز سه شنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۶ با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست ایران، قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری، دکترعلی کاظمی نماینده مردم شهرستان های فارسان، اردل، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی ، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، جمعی از مدیران و مسئولان ادارات استان و اساتید و دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ تیر ١٣٩٦ ساعت ١٥:٥

دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران به همت دانشگاه شهرکرد و انجمن هیدرولوژی ایران ، روز سه شنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۶ با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رییس جمهور و ریاست سازمان حفاظت محیط زیست ایران، قاسم سلیمانی استاندار چهارمحال و بختیاری، دکترعلی کاظمی نماینده مردم شهرستان های فارسان، اردل، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی ، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشگاه ، جمعی از مدیران و مسئولان ادارات استان و اساتید و دانشگاهیان در دانشگاه  شهرکرد آغاز شد.

دکتر شایان شامحمدی در افتتاحیه این کنفرانس ضمن خیر مقدم به معاون رییس جمهور و همه شرکت کنندگان در همایش گفت: دانشگاه شهرکرد طی ۳ سال با تلاش و کوشش در زمینه  پژوهش و فناوری پیشرفت خوبی داشت و از رتبه ۳۰به رتبه ۲۶ دانشگاه های جامع کشور رسید و در تولید علم در رتبه بندی  پایگاه ISIجز ۱۸ دانشگاه برتر شد. ایشان با اشاره به  بحران آب گفت: در آینده  ۳مسئله افزایش جمعیت، متفاوت شدن الگوی مصرف و تجمع گاز های گلخانه ای اتفاق خواهد افتاد که بحران کم ابی را شدید تر خواهد کرد.

دکتر شامحمدی در ادامه افزود: برای جبران کمبود آب و خروج از بحران کم آبی یک راه حل  متوسل شدن به آبهای آزاد و دریاها می باشد تا  آب مورد نیاز  کشاورزی از طریق شیرین سازی تامین شود و صنایع و کارخانه ها  نیز درنزدیک سواحل و  دریا احداث نماییم.

لازم به ذکر است:  این کنفرانس در محورهای هیدرولوژی و مدیریت منابع آب، هیدرولوژی و انتقال آب بین حوضه ای، هواشناسی، تغییر اقلیم و هیدرولوژی، هیدرولوژی سیلاب و خشکسالی، مدلسازی در هیدرولوژی، هیدرولوژی شهری و ترابری، هیدرولوژی و محیط زیست، هیدرولوژی در کشاورزی، هیدروژئولوژی، هیدرولوژی برف، هیدرولوژی و اقتصاد آب، هیدرولوژی و آبخیزداری برگزار می شود.   گفتنی است، در این کنفرانس۴۸۶ مقاله دریافت شد که از میان آنها ۳۸۲ مقاله پذیرفته شد و از میان آنها ۲۸۲مقاله به صورت پوستر و ۱۰۰مقاله به صورت شفاهی ارائه می گردد کلیه مقالات پذیرفته شده در سایت  ISCنمایه می شوند و مقالات برتر در مجله هیدرولوژی ایران به چاپ خواهند رسید.

شایان ذکر است این کنفرانس طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ تیرماه ۱۳۹۶ به مدت دو روز با ارائه مقالات و برنامه های جانبی نمایشگاه تخصصی صنعت آب ، اجرای کنسرت موسیقی سنتی برگزار می شود.