پنج شنبه ٢ شهريور ١٣٩٦

دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد به کارخود پایان داد.

دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد به کارخود پایان داد.روز چهار شنبه 21تیر 1396، اختتامیه دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢١ تیر ١٣٩٦ ساعت ١٨:٥١

دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران در دانشگاه شهرکرد به کارخود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد ، روز چهار شنبه 21تیر 1396، اختتامیه دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی ایران با حضور جمعی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در پایان مراسم، قطعنامه پایانی توسط دبیر کنفرانس قرائت شد برخی  از مفاد قطعنامه به شرح زیر می باشد:

- نقش هیدرولوژی در تصمیم گیری های مدیریتی آب سطحی و زیر زمینی باید مورد توجه جدی دست اندکاران و مدیران آب کشور قرار گیرد.

- منابع آب های زیر زمینی عمده دشت های کشور به وضعیت بحرانی رسیده و نیاز است در انجام اقدامات احیاء و تعادل بخشی آبخوان دشت های کشور با اولویت دشت های بحرانی اهتمام بیشتری صورت پذیرد.

- با توجه به جایگاه و نقش بی بدیل آبخیز داری در حفاظت منابع آب و خاک حوضه های آبریز، پیشنهاد شد اهتمام جدی در اجرای برنامه های حفاظت آب و خاک با الویت حوضه های آسیب پذیری از سوی دولت محترم صورت پذیرد.

لازم به ذکر است، در این کنفرانس۴۸۶ مقاله دریافت شد که از میان آنها ۳۸۲ مقاله پذیرفته شد و از میان آنها ۲۸۲مقاله به صورت پوستر و ۱۰۰مقاله به صورت شفاهی ارائه می گردد کلیه مقالات پذیرفته شده در سایت  ISC نمایه می شوند و مقالات برتر در مجله هیدرولوژی ایران به چاپ خواهند رسید.

گفتنی است، این کنفرانس به مدت دو روز 20و 21 تیرماه با هدف فراهم آوردن فرصتی برای تبادل تجارب و ایده های کاربردی در زمینه مدیریت منابع آب کشور و طرح مسائل و مشکلات آب استان و ارائه جدیدترین یافته های علمی در زمینه آب و همچنین تبادل نظر میان اساتید و صاحبنظران حوزه آب برگزار شد.