پنج شنبه ٢ شهريور ١٣٩٦

قرار گرفتن دانشگاه شهرکرددرفهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا

دانشگاه شهرکرد برای اولین بار در فهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا قرار گرفت

تاریخ انتشار: ٠٢ مرداد ١٣٩٦ ساعت ٨:٢٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد و به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر محمدجواد دهقانی، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد:  پایگاه شاخص‌های اساسی علم آی.اس.آی (ISI-ESI)  فهرست دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی برتر را هر دو ماه یکبار به روز رسانی می‌کند و به معرفی دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا می‌پردازد و بر این اساس دانشگاه شهرکرد برای اولین‌بار در فهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

دکتر محمد جواد دهقانی افزود: رشد کیفیت تولیدات علمی کشور، مهمترین عامل افزایش تعداد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در جمع موثرترین‌ها است. وی همچنین افزود: در خرداد ماه ۱۳۹۴ بررسی پایگاه شاخص‌های اساسی علم نشان داد که ۳۰ دانشگاه/پژوهشگاه از جمهوری اسلامی ایران در جمع دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند. در آبان ماه ۱۳۹۴ با رشد کیفیت تولیدات علمی در کشور تعداد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور به ۳۳ مورد افزایش یافت. این رقم در خرداد ماه ۱۳۹۵ به ۳۵ رسید. در دی ماه ۱۳۹۵ بررسی برترین‌ها در ESI نشان داد که این رقم به ۴۳ مورد رسید. در اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ تعداد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها به ۴۵ مورد رسید. در آخرین بررسی صورت گرفته مشخص شد که تعداد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور به ۵۰ مورد افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش ۲۲ دانشگاه از دانشگاه‌های جامع کشور شامل: دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، شیراز، فردوسی مشهد، تبریز، شهید بهشتی، اصفهان، رازی، گیلان، بوعلی سینا، کاشان، شهیدباهنرکرمان، ارومیه، سمنان، یزد، یاسوج، الزهرا (س)، خلیج فارس، شهرکرد، مازندران، بین‌المللی امام خمینی(ره) و محقق اردبیلی در بین موثرین‌های دنیا جای گرفتند.

گفتنی است، در دانشگاه شهرکرد هم اکنون بیش از ۸ هزار دانشجو  در ۱۸۴ رشته تحصیلی (۵۳ رشته کارشناسی، ۸۲ رشته کارشناسی ارشد،۴۸ رشته دکتری تخصصی و یک ‌رشته دکتری حرفه‌ای) مشغول به تحصیل هستند همچنین ۳۲۱ نفر عضو هیات علمی شامل ۲۹ استاد، ۹۲ دانشیار، ۱۸۶ استادیار و ۱۴ مربی در ۸ دانشکده (کشاورزی، فنی و مهندسی، منابع طبیعی و علوم زمین، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، دامپزشکی، علوم ریاضی، هنر و علوم انسانی فارسان)، ۵ پژوهشکده (فناوری جنین، زیست‌فناوری، بیماری‌های مشترک انسان و دام، مرکز تحقیقات منابع آب، نانوتکنولوژی)، قطب علمی آنالیز غیرخطی- بهینه‌سازی و کنترل، گروه پژوهشی فتونیک و مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه مشغول به فعالیت های علمی و پژوهشی هستند.