پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

برگزاری دوره توانمندسازی سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

دوره توانمندسازی سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد در حال برگزاری است.

تاریخ انتشار: ١٤ مرداد ١٣٩٦ ساعت ١١:٥٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دوره توانمند سازی سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری به همت سازمان بسیج کارمندان سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان و با همکاری پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه شهرکرد، با هدف توانمندسازی، دانش‏ افزایی و بالابردن سطح‏ آگاهی سرگروه های حلقه صالحین کارمندان بسیج ادارات استان از 14 تا 16 مرداد  به مدت سه روز در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

گفتنی است؛ تعداد  120 نفر از سرگروه های حلقه صالحین بسیج ادارات استان در این دوره شرکت کرده اند و مهمترین محورهای این دوره مباحث اخلاقی، اعتقادی، فضای مجازی و امر به معروف و نهی از منکر  می باشد.

لازم به ذکر است؛ در پایان به شرکت کنندگان گواهی حضور و پایان دوره  اعطا خواهد شد.