پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از مرکز جهاد دانشگاهی استان چهار محال و بختیاری

دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد از مرکزجهاد دانشگاهی چهار محال و بختیاری بازدید کرد.

تاریخ انتشار: ١١ مرداد ١٣٩٦ ساعت ١٣:٣٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهار شنبه 11 مرداد1396، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد و هیات همراه از مرکز جهاد دانشگاهی چهار محال و بختیاری بازدید کردند و با دکتر وحید خلیلی رییس این مرکز دیدار و گفتگو کرد.

دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد در این دیدار ضمن تبریک فرا رسیدن دهه کرامت و گرامی داشت16 مرداد سال روز تشکیل جهاد دانشگاهی از حضور در جهاد دانشگاهی ابراز خرسندی نمود.

وی در ادامه سخنانش گفت: جهاد دانشگاهی از ابتدا تاسیس هم در سطح کشور و هم  امروز در سطح استان جایگاه خوبی پیدا کرده است و ضمن حفظ ارتباط با دستگاه های مختلف اجرایی نقش واسط بین دانشگاه و صنعت را ایفا می کند.

دکتر شایان شامحمدی،  جهاد دانشگاهی را بستری جهت آماده سازی دانش آموختگان دانشگاهی برای کار، اشتغال و کار آفرینی دانست و گفت جهاد دانشگاهی یعنی تلاشگران دانش بنیان که هدف آنها مرتفع کردن نیاز های واقعی جامعه است.

رییس جهاد دانشگاهی نیز در ابتدای این نشست با ابراز خوشوقتی از حضور رییس دانشگاه شهرکرد ضمن بیان تاریخچه شکل گیری جهاد دانشگاهی در استان، به فعالیت های جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف اشاره نمود.

در پایان این دیدار رییس دانشگاه شهرکرد و هیآت همراه از سایت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) بازدید کردند و دکتر شایان شامحمدی ضمن پاسخ به سؤالات خبر نگار ایسنا، از این خبرگزاری به خاطر پوشش مناسب اخبار دانشگاه شهرکرد تقدیر و تشکر کرد.