یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

امضای موافقت نامه مشترک معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و دانشگاه شهرکرد

موافقت نامه تخصیص و اعطای وجوه حمایتی بابت حمایت از مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد بین معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری و دانشگاه شهرکرد امضا شد.

تاریخ انتشار: ١٥ مرداد ١٣٩٦ ساعت ٨:٢٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به همت معاون پژوهشي دانشگاه شهركرد، روز سه شنبه۱۰مرداد۱۳۹۶ در حاشیه گردهمایی مراکز نوآوری دانشگاه‌های کشور، موافقت نامه همکاری مشترک بین دانشگاه شهرکرد و معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری، برای تخصیص و اعطای وجوه حمایتی بابت حمایت از مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد​ در راستای اهداف و سیاست های معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری منعقد شد. این تفاهم‌نامه در تاریخ ۱۴ مرداد۱۳۹۶ به امضاء نهایی دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد رسید.

گفتنی است، مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد با هدف شتابدهی ایده ها به سمت کارآفرینی و در نهایت تبدیل به شرکت دانش بنیان تشکیل شده است و عمده مخاطبین این مرکز، متخصصان و صاحبان ایده و کارآفرینان  هستند.