یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

برگزاری ششمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد

ششمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٨ مرداد ١٣٩٦ ساعت ١٤:٢٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۶، ششمین نشست مدیران حراست دانشگاه های منطقه ۶ کشور در دانشگاه شهرکرد با حضور معاون حفاظت فنآوری اطلاعات مرکز حراست وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، حجت الاسلام دکتر سعید صفی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، دکتر شجاع قربانی معاون اموراداری- مالی دانشگاه شهرکرد، دکتر عباس حری مدیر فناوری اطلاعات و معاون مرکز آپا دانشگاه شهرکرد و علی حیدرپور مدیر حراست دانشگاه شهرکرد و مدیران حراست منطقه۶ کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی در این نشست ضمن خیر مقدم به میهمانان، حراست را چشم تیزبین نظام دانست و گفت:  تقوا و صبر دو عنصر مهم در مدیران حراست است و این دو عنصر را رمز موفقیت حراست در  ارتباط با خود و با دانشگاهیان دانست و در ادامه افزود: ایجاد ارتباط با محبت،  زمینه اعتماد بین دانشگاهیان و حراست است  و عاملی برای  همکاری می شود.

دکتر شجاع  قربانی نیز در این نشست گفت:  نشست های منطقه ای فرصتی برای تبادل تجربیات دانشگاه ها در راستای پیشبرد و ارتقاء جایگاه حراست است و افزود: حراست زیربنای تامین امنیت و سنگ صبور دانشگاهیان است .

دکتر قربانی در ادامه گفت: حراست دانشگاه باید مراقب اولین برخورد خود با ارباب رجوع که همان دانشگاهیان است، باشد، چراکه برخورد مثبت یا منفی اثرات ماندگاری بر ذهن برجای می گذارد.

معاون حفاظت فنآوری اطلاعات مرکز حراست وزارت علوم تحقیقات و فنآوری، نیز در این نشست گفت: نوع زندگی به سمتی می رود که تمام امورات زندگی از طریق سیستم کامپیوتر  است و حفاظت و اطلاعات هم از این امر مستثنی نیست و ما نیز  اکنون نباید تنها دیدگاه فیزیکی داشته باشیم چراکه همه اطلاعات در فضای مجازی  هستند و اکنون رقابت بر سر اطلاعات است و حراست، وظیفه نظارت بر امنیت و  تبادل اطلاعات را برعهده دارد.