یکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

برگزاری نشست خبری دبیران سومین کنفرانس ملی علوم جانوری دردانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران سومین کنفرانس ملی علوم جانوری دردانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٣١ مرداد ١٣٩٦ ساعت ٨:٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه ۳۰ مرداد۱۳۹۶، نشست خبری دبیران سومین كنفرانس ملي علوم جانوری در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر مهران عربی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دبیر همایش ، دکتر ولی اله خلجی پیربلوطی عضو هیأت علمی گروه علوم جانوری و دبیر علمی همایش، دکترحمزه اورعی عضوهیات علمی گروه علوم جانوری و دبیر اجرایی همایش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر مهران عربی ضمن خیر مقدم برگزاری، این کنفرانس ها را راهی برای ارتباط بیشتر با سایر دانشگاه ها دانست و گفت این کنفرانس ها باعث افزایش انگیزه در بین دانشجویان می شود.

دکتر ولی الله خلجی پیر بلوطی گفت : ۲۳۲ مقاله به دبیرخانه این کنفرانس رسید که از این بین ۱۳۵ مقاله پذیرفته شده است، که ۱۵ مقاله بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستر ارائه می شود.

دبیر علمی کنفرانس اهداف برگزاری این کنفرانس را، معرفی علوم جانوری، تجمیع و تعامل محققان و بهره گیری از تجربیات، نتایج و دستاورد تحقیقات آنان اعلام کرد.

لازم به ذکر است خلاصه مقالات به صورت کتابچه جمع آوری و منتشر می شود.

گفتنی است این کنفرانس در محورهای فیزیولوژی جانوری، بیوسیستماتیک جانوری، تکوین جانوری از یکم تا سوم شهریور امسال به مدت ۳روز برگزار می شود.