چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

آغاز سومین کنفرانس ملی علوم جانوری در دانشگاه شهرکرد

سومین کنفرانس ملی علوم جانوری در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

تاریخ انتشار: ٠١ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١٤:٥٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، سومین کنفرانس ملی علوم جانوری به همت گروه علوم جانوری دانشگاه شهرکرد و انجمن زیست شناسی  ایران ، با هدف معرفی علوم جانوری، تعامل محققان و استفاده از دستاورد تحقیقات و تجربیات پژوهشگران، روزچهار شنبه 1 شهریور ۱۳۹۶ با حضور دکتر مهران عربی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد، دکتر حمیدرضا عزیزی معاون فرهنگی دانشگاه شهرکرد، دکتر علیرضا ساری عضو هیات مدیره انجمن زیست شناسی  ایران و استاد دانشگاه تهران، دکتر شهربانو عریان استاد دانشگاه خوارزمی  و جمعی دیگر از اساتید، پژوهشگران  و دانشجویان در دانشگاه  شهرکرد آغاز شد.

دکتر مهران عربی  معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دبیر همایش در افتتاحیه این کنفرانس، ضمن خیر مقدم به همه شرکت کنندگان و بخصوص پیشکسوتان زیست شناسی طی سخنانی گفت: دانشگاه شهرکرد در سال 1356 با عنوان دانشکده دامپروری تاسیس شد و تاکنون پیشرفت زیادی داشته است و امروز در زمره دانشگاه های یک درصد برتر دنیا قرار گرفته است.

دبیر سومین کنفرانس ملی علوم جانوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: این کنفرانس برای رفع فاصله ی آموزشی دانشگاه ها و محققین و تبیین و انتشار یافته های علمی برگزار شده است.

دکترعلی رضا ساری، استاد دانشگاه تهران و عضو هیات مدیره انجمن زیست شناسی ایران، نیز در این کنفرانس، طی سخنانی ضمن ابراز خوشوقتی از حضور در استان چهارمحال و بختیاری و دیدار با اساتید و دانشجویان در دانشگاه شهرکرد گفت: کشور ایران یک کشور وسیع و غنی از لحاظ گونه های مختلف جانوری است  که این تنوع گونه های جانوری نیاز به تحقیق و پژوهش و ثبت دارد.

لازم به ذکر است؛ 232 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است که  از میان آنها ۱۳۵ مقاله پذیرفته شده است و از این تعداد، 120مقاله  به صورت پوستر و ۱۵ مقاله بصورت شفاهی   ارائه می گردد و خلاصه مقالات به صورت کتابچه جمع آوری و منتشر می شود.

گفتنی است؛ کنفرانس ملی علوم جانوری در محورهای فیزیولوژی جانوری، بیوسیستماتیک جانوری و تکوین جانوری،  1و2 شهریورماه ۱۳۹۶ به مدت دو روز با ارائه مقاله، پوستر و برنامه های جانبی دیگر برگزار می گردد.