یکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دولت

به مناسبت هفته دولت ، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد غبار روبی و عطر افشانی شد.

تاریخ انتشار: ٠٤ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١٤:٤٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز  شنبه 4 شهریور 1396 ، به مناسبت هفته دولت، مراسم غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر علی کاظمی نماینده مردم شهرستان های اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین سعید صفی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، و جمعی از معاونان، مدیران، اساتید و کارمندان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این مراسم  شرکت کنندگان با حضور بر سر قبور مطهر 5 شهید گمنام دانشگاه شهرکرد و نثار فاتحه برای روح بزرگ آن شهیدان، برای آنان آرزوی علو درجات نمودند و بار دیگر با آرمان های امام و شهدا تجدید پیمان کردند.

گفتنی است ؛ پیکرهای  پاک پنج شهید گمنام، نهم اسفند سال 1386 در دانشگاه شهرکرد، تشییع و به خاک سپرده شد.