شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد:

برگزاری نشست خبری دبیران چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٦ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١٤:٢٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 6 شهریور۱۳۹۶، نشست خبری دبیران چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر رضا خوش سیر رییس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهرکرد و دبیر همایش ، دکتر غفار رییسی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی و دبیر اجرایی همایش، دکترمهدی کدیور عضوهیات علمی دانشکده علوم ریاضی و دبیر علمی همایش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

دکتر رضا خوش سیر، دبیر همایش، ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به اصحاب رسانه و جراید،  دلیل برگزاری چهل و یکمین مسابقه دانشجویی  ریاضی ایران در دانشگاه شهرکرد را  دارا بودن ساختار دانشکده ریاضی به صورت مستقل، ظرفیت علمی لازم از نظر هیات علمی و مادر بودن دانشگاه شهرکرد و علاوه بر این شرایط آب و هوایی مناسب استان چهارمحال و بختیاری برای برگزاری اینگونه مسابقات عنوان کرد.

دکتر غفار رییسی نیز در این نشست، طی سخنانی هدف از برگزاری این مسابقه را ایجاد رقابت علمی سالم بین دانشجویان ریاضی کشور و استعداد یابی و شناخت ظرفیت های انسانی موجود در این رشته دانست. وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشجویان شرکت کننده در این مسابقات در سه گرایش جبر، آنالیز و سوالات ابتکاری در مجموع به 12 سوال طی دو روز و هر روز به 6 سوال وبه مدت 4 ساعت جواب خواهند داد و در نهایت نفرات برگزیده توسط هیات داوران معرفی و تجلیل خواهند شد.

دکترمهدی کدیور نیز طی سخنانی گفت : در این مسابقات 40 تیم از دانشگاه های کشور به ظرفیت 200 دانشجو و 70 عضو هیات علمی شرکت خواهند کرد.

لازم به ذکر است، دانشکده ریاضی دانشگاه شهرکرد در سال 1390 با ساختار جدید و به عنوان یک دانشکده مستقل تاسیس شد و هم اکنون در سه گروه آموزشی ریاضی محض، ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر فعالیت می‏کند. در این دانشکده 300 دانشجو در مقطع کارشناسی ،110 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 30 دانشجو در مقطع دکتری مشغول تحصیل می باشند. همچنین در این دانشکده 25 عضو هیات علمی با مرتبه علمی استادی، دانشیاری، استادیاری و یک مربی مشغول تدریس می باشند.

گفتنی است ، چهل و یکمین مسابقه دانشجویی ریاضی ایران به مدت 4 روز از 14 تا 17 شهریورماه دردانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.