چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦

آغاز طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شهرکرد

طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١٣:٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه19شهریور 1396طرح ضیافت اندیشه اساتید با حضوردکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت السلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد،جمعی از هیات رییسه و اساتید دانشگاه شهرکرد آغاز شد.

رییس دانشگاه شهرکرد در مراسم  افتتاحیه این طرح ضمن تبریک اعیاد ذی الحجه، فرهنگ را مانند فضا و معنویت را مانند اکسیژن دانست که شادابی و انگیزه ی لازم را برای رسیدن به اهداف ایجاد می کند.

دکتر شایان شامحمدی گفت: رابطه مستقیمی بین اخلاق و رفتار و آرامش جامعه وجود دارد و جامعه ای  موفق است که درآن فرهنگی غنی به شکل صحیح اجرا شده است. ایشان پیشرفت تاریخی دانشگاه های مادر درسال های اخیر را نمونه ای از اجرای صحیح فرهنگ دانست.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم و تبریک اعیاد ذی الحجه گفت: ضیافت اندیشه چند سالی است که در سطح دانشجویی و اساتید در دانشگاه ها برگزار می شود امسال نیز مانند سال های گذشته طرح ضیافت اندیشه دانشجویی درتیر ماه سال جاری برگزار شد و طرح ضیافت اندیشه اساتید با حضور90 نفر از اعضای هیات علمی در دو موضوع اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح2 و معرفت شناسی سطح 2 از تاریخ 19 لغایت 22 شهریور در دانشگاه شهرکرد برگزار می گردد.

وی در ادامه گفت: مسئولیتی که بر دوش اساتید است در عین سخت و سنگین بودن ارزشمند و گرانبها است زیرا شغل اساتید شغل انبیاست و اساتید با مخلوق ارزشمندی به اسم انسان سر و کار دارند و انسان چنان جامعیت و کرامتی دارد که هیچ یک از مخلوقات از این ارزش و جایگاه برخوردار نیستند.