شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

برگزاری نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها

نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها دردانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ شهریور ١٣٩٦ ساعت ١٢:٤

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، روز دوشنبه ۲۰ شهریور۱۳۹۶، نشست خبری دومین دوره ی مسابقات جام ملی سرعت پهپادها در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، سرهنگ مهران مرادی معاون اجرای سپاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد و جمعی از هیات رئیسه و اصحاب رسانه برگزار شد.

رییس دانشگاه شهرکرد در این نشست گفت: دانشگاه شهرکرد به دلیل قرار گرفتن در لیست یک درصد دانشگاه های با کیفیت جهان و اخذ مجوز برای پذیرش دانشجویان خارجی در حال حاضر یک دانشگاه جهانی محسوب می شود.

دکتر شایان شامحمدی علاوه بر توسعه علمی و پژوهشی دو هدف مهم دیگر را برای دانشگاه کار آفرینی و زمینه سازی برای رشد و نمو دانشجویان جوان دانست و گفت: مسابقات جام ملی سرعت پهپادها راهی برای رسیدن به این اهداف دانشگاه است. ایشان مسابقات جام ملی سرعت پهپادها را زمینه ای برای رشد و پویایی دانشجویان و راهی برای ارتباط با مراکز فناورانه خواند.

سرهنگ مرادی نیز در این نشست هدف حمایت از این مسابقات را، حمایت از نخبگان عنوان کرد و گفت: بسیج از بدو تشکیل تا کنون در خدمت مردم و با قصد خدمت به مردم تشکیل شده است.

دکترمهران عربی نیز در این نشست گفت: پهپادها کار انسانها را راحت کرده اند در زمینه  نظامی می توان از این پهپادها استفاده کرد و برگزاری این مسابقات می تواند کمک شایانی به بروز کردن این پهبادها و کارآفرینی نماید.

گفتنی است این دوره از مسابقات به همت معاونت پژوهشی (دفتر ارتباط با صنعت،کار آفرینی و نوآوری) و با حضور ۱۳۷ نفر در قالب ۵۸ تیم از استان های چهارمحال و بختیاری، تهران، اصفهان ،آذربایجان شرقی، فارس و خراسان رضوی در سه لیگ سرعت، لیگ ضد تروریست و لیگ نمایشگاهی از تاریخ ۲۷ تا۲۹ شهریور ماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.