پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

آغاز چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد

چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد آغاز به کار کرد.

تاریخ انتشار: ١١ مهر ١٣٩٦ ساعت ١٤:٤٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز سه‌شنبه ۱۱ مهرماه ۱۳۹۶، چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران با حضور دکتر مهران عربی معاون پژوهش وفنآوری دانشگاه شهرکرد، دکتر حمیدرضا عزیزی معاون فرهنگی دانشگاه، سعید سلیمانی دبیر اتحادیه‌ی انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران، جمعی از دانشگاهیان و چهره‌های ماندگار مهندسی مواد کشور آغاز به کار کرد.

معاون پژوهش وفنآوری دانشگاه شهرکرد در آیین افتتاحیه‌ی این همایش ضمن خیر مقدم و تشکر از برگزارکنندگان همایش، چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران را راهی برای افزایش ارتباط دانشگاه با صنایع  عنوان کرد و گفت: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهرکرد در برقراری ارتباط با صنایع استان بسیار مؤثر بوده است؛ با این حال صنایع استان نیز نیازمند دفتر ارتباط با دانشگاه می‌باشند تا با بهره‌گیری از ظرفیت آموزشی عالی، مشکلات آن‌ها از طریق علمی برطرف شود.

دکتر عربی از دانشجویان برای عضویت در مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد دعوت نمود و افزود:  اکوسیستم فن‌آوری و نوآوری دانشگاه با حمایت از ایده‌های خلاقانه، آن‌ها را تا تبدیل به شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می‌کند.

دکتر محمدرضا نیلفروشان دبیر همایش نیز افزایش ارتباط دانشگاه شهرکرد با دیگر دانشگاه‌ها، به روز شدن علوم مهندسی مواد و ارتباط با صنایع را مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و گفت: صنایع کشور طی سال‌های زیادی توسعه یافتند و صاحبان صنایع نباید انتظار داشته باشند مشکلات عدیده‌ی آن‌ها، در زمان کوتاه از طریق پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی حل شود، بلکه ممارست و پروژه‌های کارشناسانه با زمان‌دهی مناسب راهکار حل مشکلات صنایع است.

دبیر همایش در ادامه خواستار حضور نماینده‌ای از جانب صنایع در دانشگاه جهت بررسی پتانسیل‌ها و ارائه‌ی طرح‌های تحقیقاتی کاربردی گردید و ابراز امیدواری کرد که این همایش نقطه‌ی عطفی برای بهره‌گیری دو جانبه‌ی دانشگاه و صنایع از پتانسیل‌های یکدیگر و در نهایت توسعه‌ی کشور باشد.

گفتنی است این همایش با ارائه‌ی ۲۰ مقاله‌ی شفاهی، ۶۰ پوستر و ۵ کارگاه آموزشی تا ۱۲ مهرماه به کار خود ادامه می‌دهد.