پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

پایان چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد

چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد با معرفی چهره‌ی ماندگار مهندسی مواد و تجلیل از آثار برگزیده پایان یافت.

تاریخ انتشار: ١٢ مهر ١٣٩٦ ساعت ١٦:٢١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، بعد از ظهر چهارشنبه ۱۲ مهرماه ۹۶، چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران در دانشگاه شهرکرد با معرفی چهره‌های ماندگار و شایسته‌ی تقدیر مهندسی مواد و تجلیل از آثار برگزیده پایان یافت.

دکتر مجید ابن‌علی رئیس دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد در آیین اختتامیه‌ی این همایش ضمن تشکر از حامیان و برگزارکنندگان، پرورش خلاقیت و نهادینه شدن کارگروهی را از جمله دستاوردهای همایش عنوان کرد و گفت: امروزه در دانشگاه‌های نسل سوم علم از حالت ایستا خارج شده و پویایی یافته که علم پویا منتهی به کار و فنآوری بوده و ثروت‌آفرین است و چنین همایش‌هایی راهی برای تحقق پویایی علم است.

دکتر ابن‌علی حسن نیت صنایع حامی چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی را شایسته‌ی تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد که زمینه‌ی ارتباط هرچه بیشتر با صنایع و بهره‌گیری از پتانسیل‌های طرفین فراهم گردد.

گفتنی است در آیین اختتامیه‌ی چهاردهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران دکتر محمدعلی گلعذار و دکتر منصور سلطانیه به عنوان چهره‌های ماندگار و شایسته‌ی تقدیر مهندسی مواد معرفی شدند و در ادامه ضمن تجلیل از کمیته‌ی علم و حامیان همایش، چهار نفر از شرکت‌کنندگان به عنوان ارائه‌دهندگان آثار برتردر بخش ارائه شفاهی و پوسترمورد تجلیل قرار گرفتند.