یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

تدوین سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال و بختیاری توسط دانشگاه شهرکرد

سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال و بختیاری توسط دانشگاه شهرکرد تدوین می‌شود.

تاریخ انتشار: ١٥ مهر ١٣٩٦ ساعت ١٤:٣٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز چهارشنبه ۱۲ مهرماه ۹۶، پیش‌نویس سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال‌و‌بختیاری که اواخر شهریورماه سال جاری توسط کارگروه پژوهش و آموزش عالی قرآنی استان در دانشگاه شهرکرد تهیه شده بود، با حضور دکتر شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد و رئیس کارگروه پژوهش و آموزش عالی قرآنی استان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دیگر اعضای این کارگروه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه شهرکرد ضمن تشکر از اعضای این کارگروه برای تهیه‌ی سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان گفت: دانشگاه شهرکرد مسئولیت تدوین سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان را بر عهده دارد و با توجه به لزوم هدایت و جهت‌دهی امور قرآنی استان به دور از اعمال سلیقه‌ها، گردآوری این سند از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر شامحمدی به  قرار گرفتن دانشگاه شهرکرد در فهرست دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا و ارتقاء جایگاه علمی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: به همین خاطر مسئولیت دانشگاه شهرکرد افزایش یافته و امیدواریم که سند توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال‌و‌بختیاری با محتوای غنی و هم‌طراز با جایگاه علمی این دانشگاه تدوین و ارائه شود.

در ادامه دکتر  مجید روحی دبیر کارگروه پژوهش و آموزش عالی قرآنی استان، گزارشی از روند تهیه و تدوین این سند ارائه نمود و مقرر گردید که اشکالات و نقایص موجود در سند رفع شود و پس از تدوین نهایی به شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی استان ارائه شود.

گفتنی است مأموریت تهیه و تدوین سند راهبردی توسعه‌ی فرهنگ قرآنی استان چهارمحال و بختیاری توسط شورای توسعه‌ی قرآنی استان به دانشگاه شهرکرد محول شده است.