یکشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٦

برگزاری انتخابات شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد

انتخابات شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٩ مهر ١٣٩٦ ساعت ١٣:٥٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، بعداز ظهر روز سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ انتخابات شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد به منظور انتخاب اعضا و بازرس این شورا  با  مشارکت کارمندان دانشگاه شهرکرد در فضایی آرام و با نشاط برگزار شد.

در این دور از انتخابات که به منظور انتخاب ۵ نفر عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل و یک بازرس برگزار شد از میان ۱۲ نامزد به ترتیب، سجاد صادقی، مهدی کریمیان، غلامرضا احمدپور، سیدنوربخش صیدایی و حجت ا.. حیدری حائز اکثریت  آرا شدند و به عنوان اعضای اصلی معرفی شدند، عبدالرسول صفرپور و خسرو سلطانی به عنوان اعضای علی البدل و عبدالله کیانی به عنوان  بازرس انتخاب شدند.

گفتنی است، شورای کارکنان دانشگاه شهرکرد مرکب از ۵ نفر عضو اصلی و ۲ نفر عضو علی البدل است و از بین کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی  با شرایط ذکر شده در آیین نامه انتخاباتی این شورا و با رای کتبی کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی دانشگاه به مدت ۲ سال انتخاب می شوند و این شورا یک نفر را از بین اعضا خود به عنوان دبیر انتخاب می نماید.