شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور

تفاهم‌نامه‌ی همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فنآوران کشور به امضا رسید.

تاریخ انتشار: ١٦ آبان ١٣٩٦ ساعت ١٦:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، پیش از ظهر روز سه شنبه 16آبان 1396تفاهم نامه همکاری دانشگاه شهرکرد و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور(بنیاد ملی علم ایران) به امضای دکتر نصرت‌ا... ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و دکتر شایان شامحمدی، رئیس دانشگاه شهرکرد رسید.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، شناسایی، برقراری ارتباط و حمایت از پژوهشگران را مهم‌ترین اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

همکاری در زمینه‌ی اجرای 15 طرح تحقیقاتی و 5 طرح تحقیقاتی پسا دکترا در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و ایجاد لینک پورتال‌های دو مجموعه برای آگاهی از کارهای تحقیقاتی انجام شده و در دست انجام، از جمله توافقات صورت گرفته در قالب این تفاهم‌نامه می‌باشد.

گفتنی است مدت این تفاهم‌نامه به مدت پنج سال خواهد بود. اعتبار مالی این تفاهم‌ مشترک توسط صندوق و دانشگاه به نسبت 70 درصد و 30 درصد به‌منظور اجرای هریک از طرح‌های تحقیقاتی مورد نظر، تأمین و هزینه خواهد شد.