شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

دیدار و گفتگوی شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد

شهردار شهرکرد با مسئولان دانشگاه شهرکرد دیدار و گفتگو کرد.

تاریخ انتشار: ١٧ آبان ١٣٩٦ ساعت ١٦:١٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه 17 آبان 1396، نوراله غلامیان شهردار شهرکرد با دکتر شایان شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد و جمعی از مسئولان این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر شایان شامحمدی ضمن خیر مقدم به شهردار شهرکرد و تشکر از وی بابت حضور در دانشگاه گفت: خوشبختانه طی سه سال اخیر در دانشگاه شهرکرد کارهای عمرانی خوبی از جمله احداث خوابگاهای دانشجویی، بازارچه، سر درب و بلوار دانشگاه صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنانش، از حمایت های شهرداری شهرکرد، از دانشگاه شهرکرد تقدیر و تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که این حمایت ها ادامه پیدا کند.

نوراله غلامیان نیز در این دیدار ضمن تشکر از رئیس دانشگاه شهرکرد، از روند اجرای پروژه های عمرانی در دانشگاه شهرکرد ابراز خرسندی کرد و گفت: شهرداری شهرکرد تا الان بیشترین تعامل و همکاری را با دانشگاه داشته است و علاقمند به ادامه همکاری می باشد.

گفتنی است، در این نشست طرفین درباره موضوعات مختلف از جمله عوارض پرداختی به شهرداری بحث و تبادل نظر نمودند و یک یاداشت تفاهم در همین زمینه امضاء شد.

لازم به ذکر است؛ قبل از این دیدار، شهردار شهرکرد به اتفاق مسئولان دانشگاه از پروژه های در حال احداث و مورد بهره برداری بازدید کرد و از نزدیک در جریان اجرای این پروژه ها قرار گرفت.