شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦

پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به زلزله زدگان زلزله غرب کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد در پیامی به زلزله زدگان غرب کشور تسلیت گفت.متن پیام بدین شرح است:

تاریخ انتشار: ٢٣ آبان ١٣٩٦ ساعت ١٥:٥٢

«انا لله وانا الیه راجعون»

حادثه دلخراش و تلخ زلزله در غرب کشور که منجر به فوت و مجروح شدن عده ای از هم وطنان عزیز، شجاع و غیور غرب کشور شد، موجی از غم و اندوه را در ایران اسلامی رقم زد.

بی تردید مردم قهرمان غرب کشور که تجربه ارزشمند  دوران دفاع مقدس را در کارنامه خود دارند، دوشادوش یکدیگر و با همدلی و همبستگی، این روزهای دشوار را پشت سر خواهند گذاشت.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد،  ضمن ابراز همدردی و  تسلیت به مردم ایران اسلامی، به ویژه مردم غیور غرب کشور و خانواده های داغدار و آسیب دیده، از خداوند متعال برای جان باختگان فقید این حادثه رحمت و غفران الهی،  برای مصدومان شفای عاجل و برای بازماندگان صبر و اجر جزیل مسالت می دارم.