پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦

برگزاری کارگاه آموزش عملکرد فرانقشی به کارکنان دانشگاه شهرکرد

کارگاه آموزش عملکرد فرانقشی ویژه مدیران و کارکنان دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٤ آذر ١٣٩٦ ساعت ١٣:٣٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه 14 آذر 1396، کارگاه آموزشی عملکرد فرا نقشی، با هدف بهبود عملکرد مدیران وکارکنان دانشگاه شهرکرد، به همت معاونت اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر سید اسماعیل هاشمی عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز، مهارت، دانش و انگیزه را مهم‌ترین عوامل مؤثر بر کیفیت و کمیت عملکرد شغلی دانست و گفت: یک کارمند نمونه می‌بایست مهارت‌های اجرایی مرتبط با شغل، مهارت‌های انتقال پیام، ثبات تلاش، حفظ نظم و انضباط شخصی، مدیریت و توانایی سرپرستی و مهارت اداره کردن محیط کار را کسب نماید.

عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: یک کارمند نمونه مطابق با مدل‌های روان‌درمانی نیازمند افزایش روحیه‌ی تعادل‌پذیری است و افزایش روحیه‌ی جوانمردی، رعایت ادب و مهربانی، فضیلت شهروندی، مشارکت و وفاداری به سازمان می‌تواند در بهبود عملکرد شخص مفید واقع شود.

گفتنی  است ، رفتارهای ضد تولید و روش‌های مدیریت آنها، نحوه‌ی‌ کنترل رفتار، تاکتیک‌های رفتاری و پایبندی به خط‌مشی سازمان از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.