پنج شنبه ٢٨ تیر ١٣٩٧

کسب سه عنوان شایسته‌ی تقدیر توسط دانشگاه شهرکرد در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه شهرکرد در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت سه عنوان شایسته‌ی تقدیر کسب کردند.

تاریخ انتشار: ٠٩ دی ١٣٩٦ ساعت ١١:٣٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، در دهمین جشنواره‌ی ملی حرکت که با هدف ارائه‌ی دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجوئی دانشگاه‌های کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات وفناوری با حضور 90 دانشگاه دولتی کشور و 8300 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه کرمانشاه برگزار گردید، دانشگاه شهرکرد موفق به کسب سه عنوان شایسته‌‌ی تقدیر در بخش‌های مسابقه، نشریه و فعالیت خلاقانه گردید.

در این رخداد علمی دانشجویی، انجمن مکاترونیک و هوش مصنوعی دانشگاه شهرکرد با مسابقات جام ملی سرعت پهپادها، انجمن مهندسی مکانیک دانشگاه شهرکرد با نشریه‌ی تشعشع و انجمن مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه شهرکرد با رویداد ایده شو، به ترتیب در سه بخش مسابقه، نشریه و فعالیت علمی خلاقانه حائز سه عنوان شایسته‌ی تقدیر این جشنواره شدند.

گفتنی است کسب سه عنوان برگزیده در دومین جشنواره ملی حرکت، دو عنوان برگزیده در سومین جشنواره ملی حرکت و یک عنوان برگزیده در چهارمین، ششمین و هفتمین جشنواره‌ی ملی حرکت نیز بخشی از افتخارات 37 انجمن علمی دانشجوئی دانشگاه شهرکرد با عضویت بیش از 3800 دانشجو می‌باشد.