پنج شنبه ٢٨ تیر ١٣٩٧

برگزاری اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد

اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٠ دی ١٣٩٦ ساعت ١٤:٢٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۶ اولین جلسه کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد با حضور اعضای این کارگروه در دفتر معاون طرح و برنامه  برگزار شد.

دکترمحسن مبینی معاون طرح و برنامه دانشگاه شهرکرد  و رییس کارگروه آمار و اطلاعات دانشگاه طی سخنانی  ضمن خوش آمدگویی به اعضا،با اشاره به موافقت  هیات رییسه دانشگاه با تاسیس این کارگروه گفت: هدف از تشکیل کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات تعیین خط مشی، سیاستگذاری، تصمیم سازی و تصمیم گیری در جهت نیل به نظام مطلوب آمار و اطلاعات، سازماندهی و ارتقای نظام آمار و اطلاعات دانشگاه، تعیین و ایجاد ساختار مدیریتی نظام آماری و اطلاعاتی، شناخت امکانات، نقاط قوت و ضعف نظام آمار و اطلاعات و بررسی راههای تقویت و رفع آنها است.

رییس کارگروه تخصصی آمار و اطلاعات دانشگاه شهرکرد در ادامه گفت: این کارگروه به منظورارزیابی راهکارهای مکانیزاسیون و اتوماسیون آمار و اطلاعات موجود و پیشنهاد ایجاد پایگاه‌های اطلاعاتی با تعیین سطوح دسترسی مختلف برای کاربران، تنظیم آیین‌نامه‌های اجرایی به منظور ایجاد هماهنگی در فعالیت‌های اطلاعاتی حوزه‌ها، بررسی و تصویب تعاریف و مفاهیم کاربردی در فعالیتهای اطلاعاتی حوزه ها، شناسایی تنگناها و مشکلات آمار و اطلاعاتی و تعیین روشهای رفع آن، شناسایی نیازهای اطلاعاتی مدیران واحدهای ستادی و محیطی و آمار و اطلاعات موردنیاز برنامه‌ریزی و توسعه، شناسایی اقلام آمار ی و اطلاعاتی موجود و موردنیاز حوزه‌ها و ... تشکیل شده است.

گفتنی است، معاون طرح و برنامه دانشگاه (رئیس کارگروه)، کارشناس آمار و اطلاعات  دانشگاه (دبیر کارگروه)، رئیس گروه برنامه بودجه و تشکیلات دانشگاه، کارشناسی بودجه و برنامه ریزی دانشگاه، نماینده تام الاختیار هر کدام از معاونت های دانشگاه به عنوان رابط آمار و اطلاعات  با معرفی معاونت مربوطه، دو تن از کارشناسان خبره در امور آمار و اطلاعات اعضای این کارگروه می باشند.