شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی «آشنایی با روش‌های نوین بازاریابی» در دانشگاه شهرکرد

نخستین کارگاه آموزشی «آشنایی با روش‌های نوین بازاریابی» در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ اسفند ١٣٩٦ ساعت ١١:٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، پنج‌شنبه 17 اسفند 96، نخستین کارگاه آموزشی «آشنایی با روش‌های نوین بازاریابی» به همت مرکز کارآفرینی دانشگاه شهرکرد با حضور جمعی از دانشگاهیان در این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی موضوعاتی چون آداب معاشرت حرفه‌ای در کسب وکار، مفاهیم مدیریت بازار، شیوه‌های بازاریابی، اهداف سیتم بازاریابی، انواع بازار و محیط بازاریابی، نیازها و رفتار خریداران، انواع بازاریابی، 22 قانون بنیادی مدیریت بازار ، تحقیقات بازاریابی، بازاریابی پارتیزانی و ... توسط غلامرضا زیلابی مدیر عامل مرکز آموزش بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری ارائه گردید و شرکت‌کنندگان با اصول بازاریابی آشنا شدند.