شنبه ٣١ شهريور ١٣٩٧

برگزاری رویداد اینوکا در دانشگاه شهرکرد

رویداد اینوکا برای اولین بار در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ اسفند ١٣٩٦ ساعت ١٣:٥٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، عصر روز دو‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۶، اولین رویداد اینوکا(ایده، نوآوری، کارآفرینی)همت مرکز کارآفرینی،رشد و ارتباط با صنعت دانشگاه شهرکرد، بسیج دانشجویی استان  و با همکاری پارک علم و فناوری  با حضور دکتر رضا خوش سیر معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد و دکتر اسماعیل پیر علی رییس پارک علم و فناوری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر رضا خوش سیر در آغاز این برنامه ضمن خیرمقدم هدف از این رویداد را ایجاد کارآفرینی موفق دانست و گفت: سال‌هاست که دانشگاه‌های ما از آموزش محوری به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل‌شده‌اند و دانشجویان در کنار تخصصی که در دانشگاه‌ها فرامی‌گیرند باید مهارت‌های هم آموزش ببینند تا بتوانند کارآفرینی کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد در ادامه از دریافت ۱۵۲ ایده به دبیرخانه رویداد اینوکا خبر داد و گفت: درنهایت پس از داوری۲۰ ایده پذیرش‌شده که از این ۲۰ ایده ۱۰ ایده با داوری به مرحله نهایی رسید.

«اینوکا» برگرفته از سه کلمه کلیدی «ایده»، «نوآوری» و«کارآفرینی » است و باهدف ایجاد کارآفرینی موفق با دیدگاهی فراتر از استارت آپ ویکند و ایده شو برگزار می‌گردد.

گفتنی است؛ این رویداد با محورهای فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک، صنایع‌دستی و گردشگری برگزار می‌شود، ایده آزاد مرحله اول اینکا در اسفندماه ۱۳۹۶ و مرحله دوم اردیبهشت ۱۳۹۷ همراه با حضور برترین‌های کارآفرینی کشور برگزار خواهد شد. ضمناً به ایده‌های برتر جوایز نقدی و تسهیلات ویژه از سوی مراکز علمی کارآفرینی و حمایتی استان اهدا خواهد شد.