دوشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٧

بازدید دانشجویان دانشگاه شهرکرد از مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس

دانشجویان دانشگاه شهرکرد در قالب کاروان راهیان نور از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید می‌کنند.

تاریخ انتشار: ٢٢ اسفند ١٣٩٦ ساعت ١٣:٥٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، در روزهای پایانی سال 96، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد و ستاد راهیان نور دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری، دانشجویان و جمعی از کارکنان این دانشگاه در قالب کاروان‌های راهیان نور با هدف پیشگیری از دو آسیب «فراموشی» و «تحریف»، آشنایی با اصل حادثه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، تقویت روحیه‌ی مدیریت جهادی و تجدید پیمان با شهدا، راهی مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس در جنوب کشور شدند.

در این سفر معنوی 300 نفر از دانشجویان دانشگاه شهرکرد به همراه دیگر دانشجویان استان چهارمحال و بختیاری به مدت چهار روز از مناطق عملیاتی فکه، کانال کمیل، دهلاویه، هویزه، هورالعظیم، طلائیه و شلمچه بازدید می‌کنند و میزبان جشنواره‌ی ره‌آورد سرزمین نور خواهند بود.

گفتنی است 540 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد نیز 17 اسفندماه راهی مناطق عملیاتی جنوب شدند.