یکشنبه ٢ اردیبهشت ١٣٩٧

برگزاری هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در دانشگاه شهرکرد

هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در شهریورماه سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

تاریخ انتشار: ٢٦ فروردین ١٣٩٧ ساعت ١١:٣٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران به همت انجمن هیدرولیک ایران و با همکاری گروه‌های مهندسی عمران و مهندسی آب دانشگاه شهرکرد، به‌منظور بحث، تبادل دانش فنی و انتقال تجربیات در مباحث مربوط به علم هیدرولیک، سازه‌های هیدرولیکی و صنعت آب و باهدف ارتقاء کیفیت و کاربردی نمودن تحقیقات و نتایج آن‌، ارائه آخرین دستاورد در زمینه مهندسی هیدرولیک، بررسی و ارائه راهکارهای عملی برای نیازهای صنعت آب کشور، توجه به شاخص‌های توسعه پایدار و بررسی مسائل آب و محیط‌زیست در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

شایان‌ذکر است؛ مهندسی رودخانه، هیدرولیک محاسباتی، هیدرولیک دریا و سواحل، هیدرولیک محیط‌های متخلخل، هیدرو انفورماتیک، هیدرولیک محیط زیستی، ماشین‌های هیدرولیکی، سازه‌های هیدرولیکی، دستگاه‌های انتقال و توزیع آب، کاربرد GIS و RS در مهندسی هیدرولیک از مهمترین محورهای هفدهمین اجلاس ملی هیدرولیک ایران ​​​​​​​ است.

گفتنی است؛ این کنفرانس سه روز از 13 تا 15 شهریورماه سال جاری در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://conf.sku.ac.ir/17hydro مراجعه نمایند.