شنبه ٢٨ مهر ١٣٩٧

بازدید جمعی از مسئولان و دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای عالی دفاع ملی و مالک اشتر از دانشگاه شهرکرد

تاریخ انتشار: ١٣ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١١:١٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز جمعه 12 مرداد 97، به همت دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه شهرکرد جمعی از مسئولان و دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای عالی دفاع ملی و مالک اشتر از دانشگاه شهرکرد بازدید کردند.

دکتر سعید کریمی، سرپرست دانشگاه شهرکرد طی سخنانی ضمن خوشآمدگویی به این دانشجویان و مسئولین همراه آنان به ارائه گزارشی درباره قابلیتها و توانایی های دانشگاه شهرکرد در حوزه های آموزشی و پژوهشی پرداخت و با بیان اینکه دانشگاه شهرکرد از سال قبل به دلیل فراهم شدن امکانات و شرایط لازم  شروع به جذب دانشجوی خارجی کرده است،  از آمادگی این دانشگاه جهت  جذب دانشجو بخصوص از کشور عراق خبر داد.

در این نشست حسن الساعی وزیر سابق حمل و نقل عراق و مسئول گروه جهاد البناء به نمایندگی از دانشجویان عراقی  ضمن تشکر از میزبانی خوب دانشگاه شهرکرد و  فراهم شدن فرصت حضور آنها در دانشگاه گفت: من لازم است از تمامی مسئولان جمهوری اسلامی ایران به خاطر کمک به دانشجویان عراقی و ارائه خدمات علمی و آکادمیک  تشکر کنم. ما اعتقاد داریم ایران کشور دوم ما است و وجوه مشترک فراوانی به لحاظ دینی، مذهبی، فرهنگی و تاریخی  بین ما وجود دارد و بر همین اساس و به دلیل وجود دشمن های مشترک باید روابط و تعامل خود را در زمینه های مختلف گسترش دهیم چراکه هرگونه اختلاف و تیرگی در هرزمینه ای در روابط بین ایران و عراق خواسته دشمنان این دو کشور و ملت است و  تشویش دشمنان از همکاری میان ایران و عراق موید نگرانی آنها از گسترش روابط دو کشور است.

وزیر سابق حمل و نقل عراق در بخش دیگری از سخنانش خواستار این مسئله شد که به عراق بر اساس واقعیت های امروزی آن نگاه شود نه براساس عراق زمان صدام حسین ؛ چراکه عراق امروز عراق امام حسین و عراق مرجعیت و ولایت فقیه است و بسیار متفاوت از زمان دیکتاتوری صدام است.

حسن الساعی درادامه سخنانش ضمن تشکر از کمک های جمهوری اسلامی ایران به مردم و کشور عراق در برهه های مختلف، از عزم این کشور برای اعزام دانشجویان بیشتر به ایران برای تحصیل خبر داد و دلیل آن را تمایل کشور عراق برای تحصیل دانشجویانش در یک محیط نزدیک و شبیه به فضای فرهنگی عراق جهت مصون ماندن از تبعات هجوم فرهنگ غربی از یک سو و سطح بالای علمی دانشگاههای ایران که تقریبا تمامی رشته های مورد نیاز عراق در ایران تدریس می شود، از سوی دیگر دانست و از طرفی حضور دانشجویان عراقی در ایران  را زمینه ساز  آشنایی بیشتر آنها با ایران  و تعمیق روابط در آینده دانست.

دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد در پایان این نشست ضمن ابراز خرسندی از این بازدید از آمادگی دانشگاه شهرکرد برای افزایش تعاملات علمی و بین المللی با کشورهای مختلف خصوصا عراق در راستای بین المللی شدن دانشگاه شهرکرد شد.

گفتنی است،  مسئولان و دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاههای عالی دفاع ملی و مالک اشتر از امکانات آموزشی، پژوهشی و ورزشی دانشگاه شهرکرد بازدید نمودند و از نزدیک با قابلیت های این دانشگاه در زمینه های مختلف آشنا شدند.