شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧

برگزاری نشست خبری سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز خبرنگار

نشست خبری سرپرست دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٥ مرداد ١٣٩٧ ساعت ١٦:١٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 15 مرداد 1397 نشست خبری  دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد با اصحاب رسانه ومطبوعات  به مناسبت روز خبرنگار در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر سعید کریمی ابتدا طی سخنانی ضمن خوش آمدگویی به خبرنگاران و پاسداشت 17 مرداد روز خبرنگار  و تبریک این روز به خبرنگاران حاضر در نشست خبری گفت:  به خاطر اهمیت و توان قلمی که در دستان شما وجود دارد، شما به راحتی توان انعکاس آخرین اخبار و تحولات صورت گرفته در حوزه علم و دانشگاه را دارید و بدین وسیله از تلاش شما جهت انعکاس اخبار و تحولات دانشگاه شهرکرد به مردم در سطح استان و کشور  تشکر می کنم و امیدوارم با استعانت از درگاه خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی، شفاف سازی، مطالبه گری و ارتقا سطح علمی و فرهنگی جامعه موفق باشید.

دکتر سعید کریمی در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی – پژوهشی دانشگاه پرداخت و گفت:  دانشگاه شهرکرد در حال حاضر 333 عضو هیأت علمی، بیش از 300 کارمند، بیش از 6 هزار دانشجو و 49 رشته کارشناسی، 79 رشته کارشناسی ارشد، 36  رشته دکتری تخصصی و 1 رشته دکتری حرفه‌ای دارد. این دانشگاه 8 دانشکده (فنی و مهندسی، ادبیات و علوم‌انسانی،علوم پایه، ریاضی، دامپزشکی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم زمین، علوم انسانی و هنر فارسان) ، 6 پژوهشکده فعال (فناوری جنین دام، زیست فناوری، بیماریهای مشترک انسان و دام، مرکز رشد، مرکز تحقیقات منابع آب،  و مرکزنانو فنآوری)،  یک مرکز شتابدهی  نوآوری، مرکزتخصصی آپا، یک مرکز کارآفرینی و یک گروه پژوهشی فتونیک  دارد.

سرپرست دانشگاه شهرکرد در ادامه با برشمردن برخی از افتخارات دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد در سال 2017 میلادی برای اولین بار در فهرست یک درصد دانشگاه‌های برتر جهان و هم چنین در زمره دانشگاه‌های موثر مهندسی جهان قرار گرفت و به لحاظ تولید بیشترین مقالات یک درصد برتر ISI  در میان دانشگاه‌های جامع کشور موفق به کسب رتبه 18 گردید و دانشکده کشاورزی این دانشگاه جایگاه نخست باکیفیت‌ترین تحقیقات حوزه کشاورزی در بین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی کشور بر اساس گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و رتبه پنجم دانشگاه های برتر کشوردر حوزه علوم کشاورزی را  بر اساس رتبه بندی ملی دانشگاه های برتر کشور کسب کرد.

دکتر سعید کریمی افزایش آمار مقالات و کتاب های چاپی را از دیگر افتخارات دانشگاه شهرکرد دانست  و افزود:  سال قبل ۴۰۰ مقاله بین المللی  و  امسال تا تیر ماه ۷۲ مقاله، ۴۵ جلد کتاب در سال گذشته و ۸  جلدکتاب تا تیرماه ۹۷ از استادان و دانشجویان این دانشگاه چاپ و منتشر شده است.

سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: همایش ملی حفظ و احیای گونه کلوس، همایش استانی بهینه سازی مصرف آب، همایش سازه و فولاد و همایش پدافند غیر عامل از جمله همایش های برگزار شده دانشگاه در سال جاری بود و  هفدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران نیز  در شهریورماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود.

دکتر سعید کریمی در ادامه از تلاش برای ایجاد رشته های جدید و بین رشته ای با توجه به نیاز استان وتوانایی و قابلیت دانشگاه شهرکرد خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته دانشگاه در فهرست دانشگاههای وزارت علوم قرار گرفته که می تواند در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجوی خارجی جذب کند و این امر از سال گذشته با جذب سه دانشجو در رشته های  ادبیات و علوم انسانی، حقوق و ریاضی محقق شده است.

سرپرست دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنانش گفت : به منظور ارتقا سطح کیفی و کمی دانشگاه از لحاظ آموزشی و پژوهشی  امسال تفاهمنامه های علمی مشترک با دانشگاه های کانادا، هامبورگ آلمان، دانمارک و اندونزی  منعقد شد تا بستری برای تعامل استادان و دانشجویان دانشگاه با  دانشگاه های خارج  ازکشور فراهم شود.

دکتر کریمی با اشاره به وضعیت خوابگاههای دانشگاه گفت : در حال حاضردو خوابگاه دانشجویی به مساحت 10 هزار متر مربع در دانشگاه شهرکرد از سوی بنیاد 15 خرداد و خیر استانی در دست ساخت است و ظرفیت این خوابگاه‌ها 600 نفر است که امید است تا پایان امسال به بهره‌برداری برسند.

گفتنی است،  در پایان این نشست خبری  با اعطا لوح از خبرنگاران و اصحاب رسانه تقدیر شد.