شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧

امضای تفاهم ‌نامه همکاری دانشگاه شهرکرد و دانشگاه اکسترمادورا اسپانیا

تفاهم ‌نامه همکاری مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه اکسترمادورا اسپانیا امضا شد.

تاریخ انتشار: ١٤ مهر ١٣٩٧ ساعت ١٤:٢٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه شهرکرد و همکاری دکتر مهدی قاسمی ورنامخواستی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی، روز 14 مهرماه ۱۳۹۷ (10 اکتبر ۲۰۱۸)، تفاهم‌نامه همکاری و تبادلات علمی مشترک بین دانشگاه شهرکرد و دانشگاه  اکسترمادورا(Extremadura)  اسپانیا، به‌منظور توسعه تبادلات علمی_ آموزشی و همکارهای پژوهشی، به‌صورت غیرحضوری به امضا دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد و پرفسور سگوندو پریز دوران) (Segundo piriz Duran  رییس دانشگاه اکسترمادورا (University of Extremadura)  رسید.

این تفاهم‌نامه باهدف تبادل علمی و آموزشی و توسعه همکاری پژوهشی درزمینه ی تبادل استاد و دانشجو، اجرای طرح‌های پژوهشی مشترک، برگزاری همایش، کارگاه، کنفرانس مشترک، تسهیل روند اعطای فرصت‌های مطالعاتی و تبادل منابع کتابخانه‌ای، ظرفیت‌سازی علمی متقابل و... به امضا رسیده است.

از مهمترین دستاوردهای این تفاهم نامه  4 ساله تمرکز ویژه بر بحث تبادل دانشجو وراه اندازی دوره های دکترای مشترک ترددی( کوتوتل Cottotell) می باشد. در قالب این تفاهم نامه دو دانشگاه می توانند در اجرای دوره­های مشترک بین ­المللی و اولین دوره دکترای مشترک(Cottotell)  بین دانشگاه شهرکرد و یک دانشگاه اروپایی همکاری موفقیت آمیزی داشته باشند.

شایان ذکر است،  دکترای ترددی (Cottotell) دوره ای است که رساله دکترای آن در دو کشور تهیه می‌‌شود و دو استاد راهنما ایرانی‌ و خارجی بر آن نظارت دارند و دانشجو در دو دانشگاه ثبت نام  و رساله با قراردادی که به امضای دو دانشگاه می‌‌رسد، به طور رسمی‌ اجرایی می‌‌شود.

گفتنی است، دانشگاه اکسترمادورا در سال 1973 تاسیس شده و یکی از   دانشگاه های برتر کشور اسپانیا است.  این دانشگاه 4 پردیس دانشگاهی دارد که هر پردیس، دانشکده های خاص خود  از جمله علوم، .فنی مهندسی، علوم اقتصادی ،آموزش، پزشکی، حقوق، دامپزشکی، علوم ورزشی، آموزش معلمان ، پرستاری و کار درمانی ،پلی تکنیک، فلسفه، کسب و کار و گردشگری  دارد و رشته های مختلف در آن تدریس می شود.