شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٧

برگزاری گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دانشگاه شهرکرد

گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٢ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٦:٣٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 12 آبان 1397، به همت مرکز آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی، امداد رسانه‌ای) دانشگاه شهرکرد و با همکاری استانداری چهارمحال و بختیاری گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل با حضور سردار محمدعلی مطیعی معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد، مرتضی بلالی مدیرکل فناوری و اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری و جمعی از کارشناسان IT ادارات و ارگان‌های چهارمحال و بختیاری و باهدف رفع نیاز به امنیت فضای سایبری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این گردهمایی دکتر مجید ابن علی مدیر مرکز تخصصی آپا دانشگاه شهرکرد ضمن معرفی مرکز آپا به توانمندی‌های این مرکز در حوزه اسکادای بومی، برنامه‌های پژوهشی امنیت پروتکل‌های سیستم‌های کنترل صنعتی وهوشمند سازی بخش‌های مختلف دانشگاهی پرداخت و گفت: مرکز تخصصی آپا با کارشناسان IT سازمان‌ها ارگان‌های دولتی و غیردولتی استان چهارمحال و بختیاری جهت خدمت‌رسانی، آگاهی و پشتیبانی به منظور حفظ امنیت فضای سایبری همکاری می‌کند.

سردار محمدعلی مطیعی نیز در این گردهمایی ضمن ابراز خرسندی از کارهای انجام شده و پیشرفت‌های سایبری در استان چهارمحال و بختیاری این پیشرفت‌ها را آنها را مرهون جمهوری اسلامی ایران و جوانان دانست و گفت در گذشته پدافند غیرعامل در زمینه جنگ بوده است و امروز با مسائل پیش آمده حوزه جنگ تغییر کرده است و تبدیل به جنگ تمیز شده است که از مصادیق آن جنگ سایبری را می‌توان عنوان کرد.

معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل افزود: تولید نرم‌افزار صنعتی و ایجاد شهر هوشمند از اولویت‌های مهم کشور است.

گفتنی است؛ در این گردهمایی یک روزه موضوعات بررسی ده آسیب پذیری ازمنظر پروژه OWASP درسال 2018،بررسی آسیب‌پذیری‌های سرریزبافر، جعل،DOS،CSRF و... بررسی حملات سایبری درسال 2018، راهکارهای امنیتی حملات سایبری، پیاده سازی سه سناریو به صورت عملی توسط تیم متخصص مرکزآپا، ارائه طرح امنیت برای ایمن سازی شبکه های رایانه ای، مشاور امنیتی و ارائه طرح ارتقا امنیت شبکه، امنیت پایگاه داده و امنیت برنامه های کاربردی برای کارشناسان IT سازمان ها ارائه شد.