شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧

کسب رتبه سوم دانشگاه شهرکرد در بخش محتوای دیجیتال جشنواره ملی حرکت

دانشگاه شهرکرد در بخش محتوای دیجیتال رتبه سوم جشنواره ملی حرکت در اصفهان را کسب کرد.

تاریخ انتشار: ١٤ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٦:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، در یازدهمین جشنواره ملی حرکت در اصفهان  گروه دانشجویی NDR دانشگاه شهرکرد (به سرپرستی علی فرقانی تهرانی)  در بخش محتوای دیجیتال رتبه سوم را کسب کرد.

یازدهمین جشنواره ملی حرکت با هدف ایجاد پیوند بیشتر انجمن های علمی دانشگاه ها با بخش های مختلف کشور  از 4 آذر به مدت 3 روز در  اصفهان برگزار شد و   هزار و 355 اثر از 106 دانشگاه کشور به دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی حرکت ارسال شد که از بین آنها 106 اثر برتر در اختتامیه جشنواره  با اهدای لوح تقدیر و جوایز ارزنده معرفی و تجلیل شدند.

گفتنی است؛ حدود 9 هزار انجمن علمی و 40 اتحادیه انجمن های دانشجویی در دانشگاه های کشور فعالیت می کنند.