شنبه ٢٤ آذر ١٣٩٧

بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از نمایشگاه تخصصی کشاورزی وصنایع وابسته و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری و شیلات استان چهار محال و بختیاری

رییس دانشگاه شهرکرد از نمایشگاه تخصصی کشاورزی وصنایع وابسته و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری و شیلات استان چهار محال و بختیاری بازدید کرد.

تاریخ انتشار: ١٧ آذر ١٣٩٧ ساعت ١١:١٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه 13 آذر 1397، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد،دکتر رضا خوش سیر معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه، دکتر بهرام حسین زاده مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از غرفه دانشگاه شهرکرد در نمایشگاه تخصصی کشاورزی وصنایع وابسته و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری و شیلات استان چهار محال و بختیاری بازدید کردند.

در این غرفه دستاوردهای دانشگاه در حوزه ­های کشاورزی، دامپروری، پرورش طیور و آبزیان و فناوری جنین و بارورسازی دام ارائه شد.

شایان ذکر است که نمایشگاه تخصصی کشاورزی وصنایع وابسته و دومین نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری و شیلات استان چهار محال و بختیاری از 11 تا14 آذرماه 1397 در محل نمایشگاه بین المللی استان بر پا شده است.