دوشنبه ٥ فروردين ١٣٩٨

برگزاری نشست کار گروه اقتصاد، صنعت و گردشگری شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد

نشست کار گروه اقتصاد، صنعت و گردشگری شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٧ آذر ١٣٩٧ ساعت ١٣:٤٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، سه شنبه 27 آذر ماه 1397 نشست کار گروه اقتصاد، صنعت و گردشگری شبکه ملی جامعه و دانشگاه با حضور اعضای دبیرخانه مرکزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد  و دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان در این نشست ضمن خیر مقدم به اعضای دبیرخانه مرکزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه و حاضرین در نشست اظهار امیدواری کرد: این نشست برای رفع مشکلات استان ثمربخش و پر بار باشد.

دکترمتین رمضان خواه مدیر اجرایی شبکه ملی جامعه و دانشگاه نیز ضمن بیان اهداف شبکه ملی جامعه و دانشگاه گفت: هدف از تشکیل این نشست بررسی مسائل و مشکلات استان و  ارائه راهکارهای لازم جهت حل این مسائل است.

دکترمهدی کرمی دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان چهار محال و بختیاری نیزبه اختصار به تبیین اهداف شبکه پرداخت.

دکتر روح الله ملاقاسمی دبیر کار گروه اقتصادی، صنعت و گردشگری نیز به تبیین شاخصه های  مختلف استان در حوزه اقتصادی و صنعتی پرداخت.

دکتر فرانک کبیری دبیر کار گروه گردشگری شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان چهار محال و بختیاری نیز در ادامه با معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های استان راه کار های جهت برطرف کردن موانع و مسائل استان بیان کرد .

درپایان اعضای حاضر در این نشست به بیان دیدگاه های خود در مورد مسائل مطرح شده پرداختند و جمع بندی نهایی جهت ارائه به دبیرخانه شبکه ملی جامعه و دانشگاه  انجام شد.

گفتنی است، تشکیل کارگروه‌های علمی بر اساس اولویت مسائل استانی، تهیه گزارش‌های مسئله شناسانه و سیاست محور درباره‌ی مسائل توسعه پایدار در سطح استان(در موضوعات کارگروه‌ها)، تهیه‌ گزارش در مورد مسائل مهم استانی، شناسایی و شبکه‌سازی نخبگان و متخصصان استانی بر اساس کارگروه‌های علمی ، توصیه‌های سیاست محور کاربردی درباره مسائل استانی به مراجع ذی‌صلاح استانی و ملی، تعامل با دستگاه‌های ذی‌نفع و ذی‌ربط طرف تفاهم از مأموریت‌های واحدهای استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه است.