جمعه ٢٨ دی ١٣٩٧

برگزاری نشست کار گروه محیط زیست،آب و کشاورزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد

نشست کار گروه محیط زیست،آب و کشاورزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٨ آذر ١٣٩٧ ساعت ١١:٤٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، چهارشنبه 28 آذر ماه 1397 نشست کار گروه کار گروه محیط زیست،آب و کشاورزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه با حضور اعضای دبیرخانه مرکزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر غلامرضا غفاری دبیر شورای سیاست‌گذاری شبکه ملی جامعه و دانشگاه در این کار گروه هدف و رسالت شبکه ملی جامعه و دانشگاه را ارائه مسائل طرح شده در این کار گروه ها به افراد موثر در سیاست گذاری دانست و گفت: اگر به درستی عمل کنیم شبکه ملی جامعه و دانشگاه جایگاه خود را پیدا خواهد کرد و انتظار داریم توجه به شبکه ملی جامعه و دانشگاه خیلی زود ایجاد شود.

وی افزود هدف ما در کار گروه محیط زیست،آب و کشاورزی شناسایی مسائل و مشکلات جامعه و اتصال جامعه به ارکان سیاست گذاری است با این تمایز که دانشگاه این بار در کنار جامعه است.

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و رییس واحد استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه نیز ضمن تشکر از حضور نخبگان و تاثیر گزاران در عرصه استان گفت: به لطف همکاری و همیاری دوستان در واحد استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه هر سه کار گروه(محیط زیست،آب و کشاورزی، اقتصاد، صنعت و گردشگری و اشتغال و مسائل اجتماعی و فرهنگی) در حال بررسی مسائل و دغدغه های استان هستند که اگر این نشست ها ادامه یابد نتیجه کار گزارشی مبسوط خواهد بود تا به پشتوانه آن راه حل هایی برای مسائل و مشکلات استان اندیشیده شود.

خانم متین رمضان خواه مدیر اجرایی شبکه ملی جامعه و دانشگاه نیز ضمن بیان اهداف شبکه ملی جامعه و دانشگاه گفت: هدف از تشکیل این نشست بررسی مسائل و مشکلات استان و  ارائه راهکارهای لازم جهت حل این مسائل است و ارکان اجرایی شبکه نیز با حضور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت کشورو سازمان برنامه و بودجه به عنوان همکاران اصلی شبکه هستند.

دکترمهدی کرمی دبیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان چهار محال و بختیاری نیزبه اختصار به تبیین اهداف شبکه پرداخت و استان چهار محال محال و بختیاری را اولین استانی دانست که میزبان دبیرخانه مرکزی این شبکه است.

دکتر رمضانی دبیر کار گروه فرهنگی- اجتماعی  نیز به تبیین مسائل و مشکلات  مختلف استان در حوزه محیط زیست،آب و کشاورزی پرداخت.

دکتر روح الله فتاحی دبیر کار گروه محیط زیست،آب و کشاورزی شبکه ملی جامعه و دانشگاه در استان چهار محال و بختیاری نیز در ادامه به مسائل و مشکلات  استان در زمینه  محیط زیست،آب و کشاورزی از قبیل کم آبی، تغییر اقلیم و... پرداخت و راه کارهایی جهت برطرف کردن موانع و مسائل استان  در این زمینه ها بیان کرد.

درپایان اعضای حاضر در این نشست به بیان دیدگاه های خود در مورد مسائل مطرح شده پرداختند و جمع بندی نهایی جهت ارائه به دبیرخانه شبکه ملی جامعه و دانشگاه  انجام شد.

گفتنی است، تشکیل کارگروه‌های علمی بر اساس اولویت مسائل استانی، تهیه گزارش‌های مسئله شناسانه و سیاست محور درباره‌ی مسائل توسعه پایدار در سطح استان(در موضوعات کارگروه‌ها)، تهیه‌ گزارش در مورد مسائل مهم استانی، شناسایی و شبکه‌سازی نخبگان و متخصصان استانی بر اساس کارگروه‌های علمی ، توصیه‌های سیاست محور کاربردی درباره مسائل استانی به مراجع ذی‌صلاح استانی و ملی، تعامل با دستگاه‌های ذی‌نفع و ذی‌ربط طرف تفاهم از مأموریت‌های واحدهای استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه است.

شایان ذکر است، این شبکه همان اتاق فکر سابق با ساختار جدید است که در آن رییس دانشگاه مادر به‌عنوان رییس شبکه، معاون فرهنگی و اجتماعی به‌عنوان نایب رییس و یک نفر با انتخاب رییس شبکه به عنوان دبیر عضویت دارند.