سه شنبه ٢٥ تیر ١٣٩٨

کسب رتبه 19 دانشگاه شهرکرد در بررسی پرونده متقاضیان جذب هیات علمی سال 1397

دانشگاه شهرکرد در بررسی پرونده متقاضیان جذب هیات علمی سال 1397 رتبه 19 را کسب کرد.

تاریخ انتشار: ٠٥ دی ١٣٩٧ ساعت ١٤:١٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد و به نقل از خبرگزاری مهر، حجت الاسلام دکتر محمد رضا رضوان طلب رییس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فراخون جذب هیات علمی شهریور ۹۷ گفت: ۳۰ دانشگاه فرایند بررسی پرونده متقاضیان جذب ۹۷ را شروع کرده اند و  این دانشگاهها در فرایند جذب هیئت علمی بهتر عمل نموده اند و دانشگاه شهرکرد از این حیث در رتبه 19 قرار گرفته است.

دکتر رضوان  طلب افزود: دانشگاه های شهید چمران اهواز، موسسه آموزش عالی غیردولتی کوشیار، شهید بهشتی، تربیت مدرس، هرمزگان، کردستان، تهران، خلیج فارس، یزد، ارومیه، بوعلی سینا همدان، اصفهان، ملایر، زنجان، صنعتی شریف، شاهرود، بین المللی امام خمینی(ره) قزوین، شهرکرد، گلستان، صنعتی خواجه نصیر طوسی، شهید مدنی آذربایجان، هنر، علوم و فنون مازندران، هنر اسلامی تبریز، اهل بیت، غیردولتی اقبال لاهوری، غیردولتی نقش جهان، صنعتی اراک، غیردولتی راغب و پژوهشگاه نیرو ۳۰ دانشگاهی هستند که فرایند بررسی پرونده ها را آغاز کرده اند.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری افزود: در فراخوان شهریور سال جاری ۱۲ هزار و ۴۰۸ نفر شرکت کردند که ۵۷ درصد آنها متقاضی مرد و ۴۳ درصد متقاضی زن بودند و در مجموع ۳۲ هزار و ۷۲۳ اولویت انتخاب کردند. از مجموع ثبت نام کنندگان، ۱۰ هزار و ۸۲۱ نفر دارای مدرک دکتری و یک هزار و ۵۸۴ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند.

گفتنی است،  براساس فراخوان جذب هیات علمی شهریور ۹۷ ثبت نام متقاضیان جذب در فراخوان، از ۲۱ شهریور ماه آغاز شد و تا ۶ مهر ماه ۹۷ ادامه داشت. فرایند رسیدگی دانشگاه ها به درخواست مقاضیان جذب هیات علمی نیز از ۷ مهرماه آغاز شده و تا ۷ دی ماه ۹۷ ادامه خواهد داشت. همچنین فرایند تایید نهایی مرکز جذب از ۸ دی ۹۷ آغاز و تا ۲۳ بهمن ۹۷ ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است، به گفته رییس مرکز جذب وزارت علوم حدود ۳۱ دانشگاه دیگر هنوز اقدامی در زمینه  بررسی پرونده متقاضیان جذب ۹۷ انجام نداده اند که اگر این ۳۱ دانشگاه اقدامات لازم را انجام ندهند و به جدول زمانی اعلام شده بی توجه باشند، اسامی آنها منتشر می شود.