جمعه ٢٨ دی ١٣٩٧

برگزاری نشست شورای دانشگاه شهرکرد با حضور نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی

نشست شورای اداری دانشگاه شهرکرد با حضور نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٩ دی ١٣٩٧ ساعت ١٤:٥٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 18 دی 97  نشست شورای دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر اردشیر نوریان، نماینده مردم  شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی  برگزار شد.

دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد  در این نشست ضمن تشکر از دکتر اردشیر نوریان برای حضور در دانشگاه شهرکرد، ابراز امیدواری کرد، سایر نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی  نیز دراین  نشست ها با حضور  دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه  حاضر شوند.

دکتر سعید کریمی  در ادامه با اشاره به بودجه سال 98دانشگاه های کشور افزود: با توجه به پیش بینی بودجه سال98، بودجه پیشنهادی برای دانشگاه شهرکرد نسبت به سال 97 با افزایش 17 درصدی مبلغ 137 میلیارد تومان است.

رئیس دانشگاه شهرکردگفت: این دانشگاه به عنوان دانشگاه  مادر استان باید در امر کارآفرینی و تولید نیروی کارآفرین در استان پیشرو باشد و در این خصوص  نیاز به بازبینی رشته ها وجود دارد و باید رشته هایی  مرتبط با کارآفرینی و اشتغال زایی گسترش پیدا کنند.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد در این نشست ضمن تشکر از دکتر  اردشیر نوریان به دلیل به رسمیت شناختن استقلال دانشگاه شهرکرد گفت : دانشگاه قلب و موتور اقتدار و حرکت یک کشور است و نقش دانشگاه در قدرت کشور نه تنها در ایران بلکه در دنیا انکار شدنی نیست.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی تصریح کرد: تمدن غرب به بن بست رسیده است و ما باید تمدنی را بر پایه اسلام برنامه ریزی کنیم و باید هرگونه بی عدالتی در جامعه که باعث نارضایتی مردم شده است از بین برود.

نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد به تشریح برخی مسائل سیاسی و اجتماعی روز کشور پرداخت و گفت:  باید در برخی از مسائل کشور با قشر علمی و دانشگاهی مشورت کرد تا تصمیمات بهتر و دقیق تری گرفته شود.

گفتنی است، در این نشست معاونین دانشگاه ، روسای دانشکده ها، پژوهشکده ها و مراکزتحقیقاتی و فناوری دانشگاه نیز به طرح مسائل و موضوعات مدنظر خود در حوزه دانشگاه و استان از جمله موضوع منابع آب استان، اشتغال، لزوم توجه و احترام به استقلال دانشگاه شهرکرد و ...پرداختند و نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی، به پرسش ها و مسائل مطرح شده پاسخ داد.