پنج شنبه ٢ اسفند ١٣٩٧

برگزاری نشست روشنگری پیرامون مسائل کشور در دانشگاه شهرکرد

نشست روشنگری پیرامون مسائل کشور در دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

تاریخ انتشار: ٠٣ بهمن ١٣٩٧ ساعت ١٣:٣٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 1 بهمن ماه 1397، نشست روشنگری پیرامون مسائل کشور در دانشگاه شهرکرد با حضوردانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

در این نشست آقای قاسمی کارشناس مسائل سیاسی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری مباحثی با محوریت انقلاب اسلامی ایران به عنوان قدرت منطقه ای و پیشرفت های انقلاب اسلامی ایران بیان کرد و در ادامه به  عناصر انسجام ملی، مردم، رهبری و انقلاب ا سلامی پرداخت و گفت: دشمنان از طریق پایین آوردن مقبولیت انقلاب اسلامی در بین مردم، تضعیف جایگاه رهبری در جامعه، ایجاد فشار اقتصادی جهت تغییر رفتار ایران وکنار گذاشتن انقلابی گری از انقلاب جهت تضعیف و ویرانی انقلاب تلاش می کنند.

کارشناس مسائل سیاسی افزود: یکی از تفاوت های مهم سیاست خارجی ایران بعد از انقلاب اسلامی، مربوط به نفوذ منطقه ای است.ایران قبل از انقلاب اسلامی نیز در منطقه خاورمیانه نفوذ داشت، اما واقعیت این است که نفوذ منطقه ای ایران قبل از انقلاب، نفوذی وابسته به حمایت غرب بود اما نفوذ منطقه ای ایران پس از انقلاب اسلامی برآمده از استقلال کشور است و هیچ گونه حمایت خارجی عامل این نفوذ منطقه ای نیست و موضوع مهم این است که قدرت های غربی نه تنها از نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی ایران حمایت نمی کنند بلکه از همه ظرفیت های خود برای مقابله بهره می گیرند که البته این رویکرد بیش از آنکه سبب تضعیف جایگاه و نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی ایران شود، سبب تقویت آن شده است.