یکشنبه ١ اردیبهشت ١٣٩٨

کسب رتبه سوم جشنواره هنری عتف توسط عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد

عضو هیات علمی دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان رتبه سوم جشنواره هنری عتف را برای فیلم کوتاه "کودکان بالادست" کسب کرد .

تاریخ انتشار: ٠٩ بهمن ١٣٩٧ ساعت ١٢:١٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، فیلم کوتاه «کودکان بالا دست» ساخته دکتر افسانه قانی عضو هیات علمی دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان رتبه سوم جشنواره هنری عتف هفته پژوهش و فنآوری 1397 را در بخش «دانشجویان، فارغ التحصیلان و پژوهشگران» این جشنواره از بین 2400 اثر کسب کرد.

گفتنی است: این جشنواره از سوی شورای عالی علوم، تحقیقات و فنآوری با موضاعاتی هم چون: مدیریت آب و خاک، حمل و نقل و آلودگی محیط زیست، سلامت و درمان، فرهنگ و سرمایه اجتماعی و فضای مجازی در دو بخش «دانشجویان، فارغ التحصیلان و پژوهشگران» و «دانش آموزان» در رشته های کاریکاتور، عکاسی، نقاشی، فیلم کوتاه مستند و انیمیشن در دی ماه1397 برگزار شد.