دوشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٧

برگزاری ویژه برنامه بزرگداشت روز زن در دانشگاه شهرکرد

ویژه برنامه بزرگداشت روز زن در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٣ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١١:٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 11 اسفند 97 ویژه برنامه بزرگداشت روز زن به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به همت ستاد بزرگداشت  مقام زن دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام  دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، دکتر کرامت الله سعیدی  معاون فرهنگی – اجتماعی دانشگاه، دکتر الهام قنبری مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی  در سخنانی ضمن گرامیداشت روز زن و تبریک این روز، از عوامل برگزاری این برنامه تقدیر و تشکر کرد.

رییس دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنانش ضمن برشمردن مناسبت های نام گذاری روز زن در سایر کشورهای جهان گفت: همه ساله در کشور ما نیز 20 جمادی الثانی همزمان با تولد حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان روز زن و روز مادر نامگذاری شده است و  در این روز از مقام زن تجلیل و قدر دانی می شود  و دانشگاه شهرکرد نیز با برگزاری این گونه برنامه ها دین و سهم خود را در روز زن ادا می کند.

گفتنی است، در ادامه این مراسم خانم فروغ نیلچی زاده مشاوره خانواده  در سخنانی به بررسی جریان فمنیسم و جایگاه زنان در اجتماع پرداخت.