دوشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٧

همکاری آموزشی و پژوهشی دانشگاه شهرکرد با دانشگاه های آلمان و عراق

همکاری آموزشی و پژوهشی دانشگاه شهرکرد با دانشگاه های آلمان و عراق گسترش پیدا میکند.

تاریخ انتشار: ١٢ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٦:٢٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز یکشنبه 12 اسفند 97، به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه شهرکرد، نشست مشترک دانشگاه شهرکرد با دانشگاه هایی از کشورآلمان و عراق و دانشگاه اصفهان به منظور تبادل نظر جهت مشاوره و توانمند سازی در آموزش و پرورش کودکان با نیاز های خاص (کودکان استثنایی) و با هدف افزایش تعاملات بین المللی  بین دانشگاهی با حضور دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد ، دکتر رضا خوش سیر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ، دکتر محسن بهمنی رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه و نمایندگان دانشگاه هامبورک ، دانشگاه علوم کاربردی هامبورگ ، دانشگاه کوفه و  دانشگاه دهوک عراق و همچنین نمایندگان دانشگاه اصفهان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر سعید کریمی ضمن خوش آمد گویی و استقبال از این هیئت های دانشگاهی به معرفی  پتانسیل ها  و توانایی های دانشگاه شهرکردپرداخت و  اظهار امیدواری کرد، این نشست ها منجر به افزایش همکاری ها و تعاملات بین المللی در سایر حوضه های علمی، آموزشی و پژوهشی شود.

در ادامه نمایندگان دانشگاه های آلمان و عراق و همچنین نمایندگان دانشگاه اصفهان به معرفی دانشگاههای خود پرداختند. سپس حاضرین با  ورود به دستور کار اصلی جلسه به تعامل در زمینه مشاوره  و توانمند سازی در آموزش و پرورش کودکان با نیازهای خاص(کودکان استثنایی)  پرداختند.

گفتنی است، این نشست به مدت سه روز از 12 تا 14 اسفند برگزار خواهد شد و در طی 6جلسه تخصصی موضوعات  مربوط به مشاوره و توانمند سازی در آموزش و پژوهش کودکان با نیاز های خاص( کودکان استثنایی ) مورد بحث و تعامل قرار می‏گیرد و تمام هزینه های این نشست توسط موسسه تبادلات آکادمیک آلمان(Daad) تامین و پرداخت شده است.