سه شنبه ٢٥ تیر ١٣٩٨

انتخاب مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در سال ۱۳۹7

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهرکرد به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی دانشگاه های سراسرکشور در سال ۱۳۹7 انتخاب شد.

تاریخ انتشار: ١٤ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١١:٢٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه شهرکرد به خاطر تلاش در ارتقای سلامت و ارائه خدمات روانشناختی به دانشجویان  از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری به عنوان مرکز مشاوره برتر سال ۱۳۹7 دانشگاه های سراسر کشور انتخاب شد  و با اهدا لوح مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است، مرکز مشاوره دانشگاه شهرکرد در زمینه انجام مشاوره و راهنمایی برای دانشجویان و دانشگاهیان با حضور مشاوران مجرب، انواع خدمات روان شناختی شامل: خدمات فردی) مشاوره فردی و مددکاری( و خدمات گروهی) گروه درمانی و کارگاه های آموزشی گروهی(  ارائه می دهد.

این مرکز همچنین در زمینه های مشاوره تحصیلی) شیوه های مطالعه، موفقیت در تحصیل، تمرکز حواس، برنامه ریزی تحصیلی(، مشاوره شخصیتی) مشکلات عاطفی، افسردگی، وسواس، اضطراب(، مشاوره خانوادگی) مشکلات زناشویی، کودکان( ، مشاوره ازدواج( قبل از عقد، بعد از عقد، یک سال اول زندگی، چالش های زندگی مشترک، تعارضات خانوادگی) خدمات ارائه می دهد.