دوشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٧

بازدید مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از پروژه های خیّری دانشگاه شهرکرد

مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از پروژه های خیّری دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.

تاریخ انتشار: ١٨ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٣:٣٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح جمعه 17 اسفند 97  دکتر حسین عسکریان ابیانه مشاور وزیر و  دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  همراه با دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه از دو خوابگاه خیّر ساز 15 خرداد و  خوابگاه حاج الیاس رییسی و همچنین  سالن کنفرانس روحی که با مشارکت خیّر و دانشگاه در حال ساخت است بازدید نمود و در جریان آخرین روند ساخت و تکمیل این پروژه ها قرار گرفت.

شایان ذکر است، خوابگاه دخترانه 15 خرداد توسط بنیاد 15 خرداد  با پیشرفت فیزیکی 80 درصد از دی سال 95 و خوابگاه خیّری حاج الیاس رییسی نیز با پیشرفت 90 درصدی از اسفند سال 94 در حال ساخت هستند.

گفتنی است، در این بازدید دکتر حسین عسکریان ابیانه از حاج قربانعلی رییسی یکی از خیّرین حامی دانشگاه شهرکرد به پاس کمک های خیّری و تکمیل ساختمان جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد تجلیل و قدردانی نمود.