جمعه ٣ خرداد ١٣٩٨

فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد

اولین گروه دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد فارغ التحصیل شدند.

تاریخ انتشار: ١٩ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٢:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دو تن از دانشجویان خارجی دانشگاه شهرکرد به نام های محمد ابراهيم رهياب  و محمد عارف فراسو از کشور افغانستان به عنوان اولین دانش آموختگان خارجی دانشگاه شهركرد  به ترتیب در رشته هاي زبان و ادبیات فارسي و حقوق جزا و جرم شناسي با دفاع از پایان نامه خود به ترتیب با موضوع" بررسی خشونت علیه زن در رمان های افغانستان با تاکید برداستان های خالد حسینی و حمیرا قادری" با استاد راهنمای دکتر اسماعیل صادقی  و " بررسی تطبیقی عدالت غیررسمی در حقوق کیفری ایران و افغانستان"با استاد راهنمای دکتر رشید قدیری  در مقطع كارشناسي ارشد فارغ التحصیل شدند.

شایان ذکر است، این دو دانشجو جز اولین گروه دانشجویان خارجی پذیرش شده دردانشگاه شهركرد بودند.

گفتنی است، دانشگاه شهرکرد از مهر سال 1396 شروع به پذیرش دانشجوی خارجی کرد و هم اکنون 20 دانشجوی زن و مرد خارجی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.