شنبه ٤ خرداد ١٣٩٨

پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز بزرگداشت شهدا

رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا بیانیه ای صادر کرد.

تاریخ انتشار: ٢٢ اسفند ١٣٩٧ ساعت ١٠:١٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی، رییس دانشگاه شهرکرد روز سه شنبه 21 اسفند ماه ۱۳۹۷ به مناسبت فرا رسیدن روز بزرگداشت شهدا پیامی به شرح زیر منتشر نمود .

عزت امروز اسلام و مسلمین ثمره خون شهدا است. مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)

شهادت، عزت ابدی است و شهدا، مشعل‌داران پیروزی و آزادی و استقلال کشورند. بی گمان حق بزرگ شهیدان بر گردن ملت ما، بسی عظیم است و عزت و امنیت امروز کشور، مرهون مجاهدت و جانفشانی شهیدانی است که با بذل جان خود در راه دفاع از اسلام و حراست از مرزهای کشور، به عالی ترین مقام و درجه نزد خدای خود دست یافتند و به برکت شهدای انقلاب و دفاع مقدس است که امروز، ایران اسلامی در عرصه های علمی، ملی و بین المللی بر قلل رفیع افتخار ایستاده است.

نام‌گذاری 22 اسفند ماه به عنوان روز بزرگداشت شهدا و سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی، بیان‌گر مقام والا و با عظمت شهدا و نمایان‌گر ارزش و قداست خون شهیدان در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران است.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد  روز ۲۲ اسفند که به نام نامی شهدا زینت داده شده را به خانواده های معظم شهدا  و ایثارگران سرافراز  ایران اسلامی به خصوص خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه شهرکرد تبریک عرض نموده و نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام می نمایم. امید است همواره پیرو راه و آرمان شهدا باشیم و توفیقات روز افزون خانواده های شهدا را از خداوند متعال خواستاریم.