یکشنبه ١ اردیبهشت ١٣٩٨

انتصاب سرپرست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد

سرپرست دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد منصوب شد.

تاریخ انتشار: ١٨ فروردین ١٣٩٨ ساعت ١٠:١٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، در حکمی دکتر محمدعلی محمدی  عضو هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی  دانشگاه شهرکرد را به عنوان سرپرست دانشکده‌ی فنی و مهندسی منصوب کرد.

دکتر سعید کریمی دراین حکم،  تلاش در جهت اعتلای شعائر اسلامی، برنامه‌ریزی برای تقویت وگسترش فعالیتهای آموزشی، تعامل سازنده با اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، گسترش روابط صمیمانه و قانونمند با سایر واحدهای دانشگاه، نظارت مستمر بر فعالیتهای دانشکده، ارائه پیشنهادها و راهکارهای کارشناسی شده برای امور جاری و آینده، حضور فعال در دانشکده، دقت و سرعت در مکاتبات و عدالت در تصمیم‌گیری را از جمله موارد متضمن موفقیت دکتر محمدعلی محمدی  در انجام امور محوله دانست.

گفتنی است دکتر سعید کریمی در نامه جدا گانه ای از خدمات صادقانه و بی شائبه دکتر مجید ابن علی در زمان تصدی "ریاست دانشکده فنی و مهندسی" تقدیر و تشکر کرد.