چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

ارسال کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هم وطنان سیل زده

کمک های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هم وطنان سیل زده ارسال شد.

تاریخ انتشار: ٢٤ فروردین ١٣٩٨ ساعت ١٥:١٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 24 فروردین 1398، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، درحاشیه ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای هموطنان سیل زده ضمن ابراز همدردی با این هم وطنان گفت: دانشگاه شهرکرد وظیفه خود می داند که کمک های نقدی و غیر نقدی خود را برای همدلی و همدردی با هموطنان سیل زده جمع آوری و با هماهنگی ستاد بحران استان برای جلوگیری از هرگونه موازی کاری به مناطق سیل زده ارسال کند.

رییس دانشگاه شهرکرد کمک های جمع آوری شده را شامل کمک های غیر نقدی از قبیل پتو، پوشاک، اقلام بهداشتی، اقلام خوراکی، لوازم خانگی و مبلغ 100 میلیون ریال کمک نقدی و علاوه بر این حقوق اعضای هیات علمی و کارکنانی که حقوق خود را از 1 تا 10 روز به سیل زدگان اختصاص داده بودند، بعد از محاسبه و انجام مراحل اداری برای هم وطنان سیل زده ارسال خواهد شد.

دکترسعید کریمی در ادامه گفت: بر اساس دستور العمل وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری به دانشگاه ها، اعضای هیات علمی دانشکده های منابع طبیعی، کشاورزی و فنی و مهندسی به مناطق اعزام می شوند تا با تشکیل تیم‌های تخصصی جهت آسیب شناسی سیل، نتایج را در قالب طرح های تحقیقاتی به استانداری و وزارت علوم، تحقیقات  و فنآوری منعکس کنند.

رییس دانشگاه شهرکرد در پایان گفت دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد برای کمک رسانی بیشترنیز اعلام آمادگی نموده‌اند.